verseny

A pétervásárai „Péterkeszaki újratöltve” csapata lett a bajnok!
Termékdíjverseny, AGROmashEXPO: lendületben a hazai agrárinnováció
A Horsch a sekély talajművelés specialistájaként mutatja be a Cruiser XL sorozatát.
Aki a Lauingenben gyártott fokozatmentes traktorok közül vásárol, az az üzemanyag-fogyasztás költségét visszakapja a vételárban.
Nemcsak a sekély tarlóhántásra, hanem magágykészítésre is alkalmas a legnagyobb Rebell classic T modell a Köckerling termékkínálatából.
Most lehetőségünk nyílt arra, hogy a szántóföldi munkák során a háromféle X8 típusú traktor közül a csúcsmodellt alaposabban megismerjük.
Éld át igazából! — Legyél Te is mezőgépész versenyének célja a fiatal szakemberek megmérettetése volt Hódmezővásárhelyen.
Ha Füchtorfban a Green Monster Team meghirdeti az éves versenyét, látogatók ezrei tesznek eleget a meghívásnak, akik mindannyian, joggal, az óriások találkozójára számítanak
Az Amazone a Catros+ 12003-2TS modellel a kompakt tárcsás boronák felső munkaszélesség szegmensét bővíti
Kerner Helix H 450 rövidtárcsa
Nagy várakozás előzte meg az új keskeny nyomtávú traktor, a Same Frutteto CVT bemutatkozását.
Bár a gumihevederes traktorok üzemeltetési költsége magasabb, mint a kerekes traktoroké, azonban a hegyoldalakkal szabdalt régiókban nincsen versenytársuk
Függetlenül attól, hogy a napi munkáról, vagy nagyüzemi szántóföldi művelésről van-e szó – a munka megkönnyítése az elsődleges cél.
Az 1042 Vario modellel a Fendt többek között az eddigi 939 Vario-tulajdonosokat is megcélozza.
A késes hengerek divatosak, a Horsch ezeket előkészítő eszközként kínálja a Joker RT sorozathoz.
A Valtra T-sorozatát négy generáción keresztül, néhány frissítéssel lépésről lépésre a legmodernebb szintre hozták.
A magyar agrárgazdaság újdonságai és a legújabb trendek.
Az orosz mezőgazdasági gépgyártók jelenleg sokat profi tálnak a gyenge rubelből és az ágazat fokozott állami támogatásából.
A Ford Racing csapata két, Dél-Afrikában készülő Ford Ranger-rel nevez majd a versenyen, amelyek tervezése globális együttműködés eredménye. A 2014-es Dakar idejére Alvarez és Graude csatlakozik a [...]
A "startgépre", az 535 lóerős Versatile Rostelmash traktorra előzőleg felszerelték a Gregoire Besson XXL-es, nagyon széles tarlóhántó tárcsás boronáját. A volánnál a Rostelmash tapasztalt szakembere [...]