traktor

A magyar mezőgéppiac 2018-ban is dinamikusan növekedett, ezzel rekordforgalmat ért el.
Az erő- és betakarítógép-állomány Massey Ferguson márkájú
A 200 lóerős kategória maximum 10 éves használt traktorai esetében nehéz a választás.
A mezőgazdaság elképzelhetetlen a modern eszközök nélkül.
Különleges retró példány
A várva várt Solis 75 CRDi végre megérkezett Magyarországra! Kollégáink egyből górcső alá vették és még egy kis munkára is befogták.
Újdonság: a Frutteto CVT F speciális traktorok számára a Same bemutatta az aktív kormányzású ActiveSteer hátsó tengelyt az EIMA Nemzetközi Mezőgazdasági Gépkiállításon, Bolognában
A New Holland bővíti a T6 traktorsorozatát a fokozatmentes sebességváltóval rendelkező T6.180 Auto Command és a kettős tengelykapcsolóval rendelkező T6.180 Dynamic Command modellekkel.
A kifejezetten magyar igényekhez kifejlesztett automata meggy-betakarítógép - a korábbi gépek emberi erő szükségletének felével - akár 100-130 fát is képes lerázni egy óra alatt, így a hazánkat is egyre inkább sújtó munkaerőhiány egyik jelentős gyógyírja lehet.
A 3 m, 3,50 m és 4,00 m munkaszélességű Catros Special és CatrosXL merev rövidtárcsákhoz az AMAZONE most opcionálisan mellső gerendelyt kínál Crushboard-simítóval.
Nemzetközi Termékfejlesztési Különdíjat kapott az Axiál Kft. Fendt 900 Vario MT gumihevederes traktorszériája az AgrárgépShow 2019 Kiállításon.
A 9620 RX traktor a John Deere zászlóshajója, 620 lóerős teljesítményével megelőz minden korábbi típust
AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon a Dorker Kft. több újdonságot is bemutatott, többek között a DEUTZ-FAHR 6120TTV sokoldalú traktort.
Bár továbbra is dinamikusan nő az új mezőgazdasági eszközök, gépek forgalma, ezzel párhuzamosan a használt piac is folyamatosan bővül.
Termékdíjverseny, AGROmashEXPO: lendületben a hazai agrárinnováció
A gyakorlati tesztek és a riportok során újra és újra lencsevégre kapunk fantasztikus öreg, majdnem veterán gépeket – amelyek azonban csak ritkán kerülnek be a lapba
Nagyon termékeny talajú övezet húzódik Oroszország nyugati részén, Moszkvától délre, Ukrajnáig.
Elöl a függesztett munkagép túl messzire kiáll, és hátrafelé is takarja valami a kilátást. Hogyan tudnak ennek ellenére a gazdálkodók és a bérvállalkozók biztonságosan közlekedni?
2008-ban a Massey Ferguson 8600-as sorozatú traktorjai voltak az elsők, amelyeket SCR kipufogógáz-utókezelő rendszerrel szereltek fel
A nordstemmeni biogázüzem saját Zettelmeyer kerekes rakodóit „tanknak” becézi.