fbpx

Bridgestone VX-TRACTOR – munkára tervezve

Írta: Szerkesztőség - 2018 november 21.

A Bridgstone új, ultra nagyteljesítményű mezőgazdasági gumiabroncsot visz piacra: a VX-TRACTOR élettartama közúti használat mellett is hosszabb, így a gazdálkodók amellett, hogy tovább használhatják, nagyobb terhet is vontathatnak vele.

Kiemelkedő teljesítmény, nagyobb sebesség

A VX-TRACTOR tervezése során a Bridgstone célja a kiemelkedő teljesítménye volt. A tervezés során az abroncs élettartamának növelése is fontos szempont volt, különösen a közúti használat során: ezt a gyártó úgy érte el, hogy a versenytársakhoz képest akár 20%-kal is hosszabb bordákat alkalmaz az új abroncson. A karkasz kialakítása ugyanakkor minimálisra csökkenti az abroncs belső feszültségeit. Mindez lehetővé teszi, hogy az abroncsot akár 2,4 bar nyomásra fújva, nagyobb sebességgel és terhek vontatására használhassák a gazdálkodók.

Hosszabb élettartam, kisebb esély a defektre

Az erősebb szerkezet és tömeg növeli a VX-TRACTOR szilárdságát, illetve minimálisra csökkenti a kopásból és súrlódásból, valamint a mindennapos igénybevételből eredő elhasználódást.

A prémium kivitelű, hatrétegű futófelület-öv védi az abroncsot a rongálódás és az esetleges defekt ellen. Az XV-TRACTOR oldalfalának felülete kisebb, és külön megerősítést kapott, ezáltal csökkentve a gumiköpeny sérülékenységét és a defekt esélyét.

Kivételes vontatási teljesítmény

A VX-TRACTOR ugyanazt az innovatív, és már bizonyított bordázatot kapta, amit a VT-TRACTOR-nál eddig is alkalmazott a Bridgestone, ezáltal az új mezőgazdasági gumiköpeny kivételes vontatási teljesítményt biztosít.

Az új VX-TRACTOR abroncs jól tükrözi a Bridgestone minőség iránti elkötelezettségét, hiszen az említett innovációkat a gyártó az összes elérhető abroncsméretben szabványos technológiaként alkalmazza.

Összeállította: Csomor Zsolt

 

 

 

CÍMKÉK gumiabroncs