Hírek

A kanadai gyártó, a Versatile, az orosz Rostselmash csoport része, a Farm Progress Show keretében bemutatta az új RT520 kombájnját.
A GPS.at szoftvervállalattal együttműködve a Rauch a téli sószóró munkagépeihez egy telematikai adatgyűjtő dobozt kínál
A bevált ZA-M sorozatú kéttárcsás műtrágyaszórókhoz az Amazone kifejlesztette a traktorról könnyen kezelhető, egyszerűen használható easySet vezérlőszámítógépet.
Évente szármilliós, több száz hektárt és komoly kárt okozó fenyegetésre ad megoldást ez a technikai megoldás.
Az európai Galileo műholdrendszer meglévő műholdas hálózatba történő bekapcsolódásával a Case IH javítani kívánja RTK+ korrekciós jelhálózatának működési megbízhatóságát.
A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva elnevezésű rendezvényünk időpontja megváltozott.
A New Holland T7 HD és a Case IH Optum CVX modellek mellett a Terrus sorozat három Steyr modellje, a 6300 CVT, a 6270 CVT és a 6250 CVT is megfelel az 5. károsanyag-kibocsátási szint szabványának, elsőként a CNH vállalatcsoporttól.
Az EIMA kiállítás egyik újdonsága a sok közül, hogy a New Holland bemutatta a fokozatmentes Auto Command sebességváltóval rendelkező T5 modellt.
BOSCH: Tart a tél, a kültéri munkákhoz még elég hideg van.
A New Holland a TH sorozattal bővíti és frissíti kínálatát a teleszkópos rakodók szegmensében.
A Zen@Terra segítségével a Michelin teljes körű megoldást dob piacra
A Tractormaster radiális gumiabroncs a mezőgazdasági gumiabroncsok szegmensét bővíti.
Idén saját kategóriájában a Massey Ferguson 7719 S lett az Év Traktora a SIMA kiállításon.
VREDO VT7028-3A HAWE vállalattal együtt a Vredo a legnagyobb önjáró alapgépére, a VT5518-3/VT7028-3-ra fejlesztette ki a cukorrépa-átrakó felépítményét
A Walterscheid új, innovatív lengéscsillapító-rendszerrel ellátott hidraulikus hengereket, valamint a WTS teleszkópos kardántengelyt mutatott be 2018 végén.
Az új Fliegl HFW 29000 Poly-Line Tridem szállítótartály kapacitása 29 000 liter, alacsony, kb. 5,5 t üres tömeg mellett.
A Dieci a kis teleszkópos gép fejlesztésével a még kompaktabb gépek iránti igényekre reagált.
A Leeb 4 AX modellel a Horsch a középső szegmensben mutatott be egy olyan vontatott permetezőgépet, amely 3800 literes permetlé- és 400 literes frissvíztartállyal rendelkezik.
Újdonság: a Frutteto CVT F speciális traktorok számára a Same bemutatta az aktív kormányzású ActiveSteer hátsó tengelyt az EIMA Nemzetközi Mezőgazdasági Gépkiállításon, Bolognában
KRAMER KTA hannoveri EnergyDecentral kiállításon a Kramer két új teleszkópos rakodóját, a KT407 és a KT429 modellt mutatta be